Calatorie fotografica in Ikaria, Grecia!

Articolul de azi este despre Ikaria, despre cum am vazut eu aceasta insula, despre cum am trait-o, despre cum am descoperit o mica parte a Greciei in acel colt al Marii Icariene. Poze multe, amintiri dragi si dorinta de a calca din nou pe taramurile elene, asta ainsemna pentru mine Ikaria. Asadar, hai cu mine intr-o plimbare fotografica prin micuta insula din Grecia!

Drmul pana acolo nu a fost unul usor (am scris despre asta aici), dar cu siguranta a meritat! Vasul de mai jos ne-a purtat timp de 7-8 ore printre insulele Marii Mediteraneene, din Atena si pana in Ikaria!

Am stat in satucul Therme, la doar cativa pasi de capitala insulei, Agyos Kirikos. Cum mi s-a parut mie Ikaria? Citeste in articolul acesta!

Daca vei cauta Ikaria pe google, vei gasi imagini cu o plaja superba, numita Seychelles Beach. Chiar daca drumul pana acolo este putin aventuros, cred ca se afla in topul plajelor mele preferate.

Daca vrei sa citesti mai multe despre plaja, iti las un articol aici!

Am vizitat si Turnul Drakano, de unde ai o priveliste minunata asupra plajelor de jos.

Daca vrei sa vezi si alte atractii turistice ale Ikariei, aici gasesti un articol!

Capitala Agyos Kirikos pare tot un satuc, cu ceva mai multe stradute, cu un mic port si cu cateva terase pe faleza. Un mod minunat de a te relaxa la venirea serii!

Iata ce am facut in cele 7 zile cat am stat pe insula!

Desi nu le-am vizitat pe toate, Ikaria are o multime de plaje foarte frumoase, pe care te invit sa le descoperi in urmatorul articol!

Ikarienii stiu sa petreaca, iar despre Panigiria am povestit mai pe larg aici!

In ultima zi, chiar inainte de a ne imbarca pe ferryboat, am avut parte si de un apus superb.

Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le faci odata ajuns in Ikaria!

Daca vrei sa stii si despre bugetul calatoriei, poti citi aici!

Aceasta a fost vacanta mea fotografica din Ikaria. Am ales cele mai frumoase poze si sper sa va inspir sa vizitati si voi Ikaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *